“Dabas saldumu maģija” aicina baudīt saldos un sāļos gardumus
“Dabas saldumu maģija” jau no 8. līdz 10. septembrim Rīgas plānošanas reģiona stendā izstādē "Riga Food 2022" piedāvās dažādus no dabīgām izejvielām gatavotus gardumus: kūkas, zefīrus, eklērus, vafeles, ievārījumus, kā arī sāļos našķus un vēl daudz ko citu.
“Dabas saldumu maģija” darbojas kopš 2007. gada, to radījusi un vada Ilze Kupča, cepot kūkas jau ceturtajā paaudzē no mantotām receptēm. Viņa gatavo mājās – savā Mārupes kūku darbnīcā, izmanto lauku olas, sviestu, miltus. Saimniece piedāvā arī kūku gatavošanas meistarklases uz vietas un arī izbraukumos. Viņu sastapt var arī dažādos tirdziņos.