“Daba rada” gatavo karameles, kas sastāv no cukura un glikozes sīrupa, ja nepieciešams, tad arī no cukura aizvietotāja – izomalta. “Daba rada” no 8. līdz 10. septembrim aicina tikties izstādē “Riga Food 2022”, lai Rīgas plānošanas reģiona stendā nobaudītu karameles.
Vispopulārākās un neparastākās ir dabīgo ziedu karameles, kurās tiek iestrādāti lielākoties šī mājražotāja audzēti un ievākti ēdamie augi. “Daba rada” saviem nepievieno mākslīgas garšas. Karamele ir salda, taču, pievienojot īpaši kaltētas ogas, tās atgādina vasaras saulainākās dienas. Agnese Milberga mājražošanas uzņēmumu “Daba rada” izveidojusi 2015. gadā. Šīs karameles ir kā ēdamas dabas glezniņas, kuras iespējams pieskaņot greznajiem kāzu galdiem, sagatavot kā galda kartes viesu ērtībām vai biznesa dāvanas u.tml. – dizaina variantu ir bezgalīgi daudz.
Kontakti: